U bent hier: Community

Community

Laat de fietsmicrobe bijten en sluit je aan bij de community Flamme Rouge. #fietsontdekbeleefgeniet

Uw voordeel.

Klik op de community-knop en sluit je aan bij de community Flammerouge. Als lid van de community geniet je van tal van voordelen. We lijsten er een aantal op:

 

Korting als VWB lid of VWB club (klik op het VWB logo (onderaan de pagina): Unieke voordelen. Via onze community bieden we tevens de jaarlijkse VWB verzekering aan. 

  • korting op ons reisaanbod (tot 25 euro pp)
  • unieke voordeelpakketten voor clubs, bedrijven, verenigingen

Gratis tal van voordelen. Schrijf je in.

 

Flammerouge kledij

Ook jij kan rondfietsen in de top kledij van Flammerouge. Echt alles zit in het gamma. Kledij en accesoires voor de zomer over de herfst en de winter tot aan kledij voor de lente. LET OP: Enkel leden van de community kunnen onderstaande voordelig bestellen.

SET 1: wielershirt k mouw en k broek = 99 ipv 110 EUR
​SET 2: wielershirt l mouw en k broek = 99 ipv 115 EUR

Interesse of meer info over maten en prijzen? Eén adres: kledij@flammerouge.be

#fietsontdekbeleefgeniet

De #fietsontdekbeleefgeniet omvat eigenlijk alles. Het eerste kernwoord 'fiets', spreekt voor zich. Je ontdekt jezelf, nieuwe vrienden en mooie plaatsen. Je beleeft het fietsen, het reizen en het teamgevoel op een andere manier. En we leren je opnieuw genieten in deze veel te snelle en vluchtige maatschappij.

Met de #fietsontdekbeleefgeniet delen wij heel wat weetjes op onze facebookpagina @flammerouge1 maar ook jij kan delen. Fietsfoto's of kennis op facebook gedeeld met de #fietsontdekbeleefgeniet wordt geregeld beloond door ons. Delen dus.  

Word lid van onze community